itulau_fanua

Tala Fou

O le Asosi a Saina i fafo o Sepania e asiasi atu i le Zhonghui Wenhui Group

I le taeao o Novema 30, 2022, e sili atu ma le toʻasefulu faatonu o asosi a le Spanish Overseas Chinese Association na asiasi atu i le kamupani a se tasi o faatonu.E mafai ona avea lenei mea ma se aafiaga e le mafaagaloina mo faatonu uma e aofia ai.O le mataʻituina o faʻataʻitaʻiga pisinisi mai le aufaipisinisi manuia i isi pisinisi e le gata ina faʻalauteleina ai o tatou vaʻaia, ae faʻaosofia ai foi le manatu o le aʻoaʻoina ma le mafaufau loloto.

E ala i la latou folasaga puupuu, na matou aʻoaʻoina ai e uiga i le aganuu a le kamupani, talafaasolopito o le atinaʻe, fausaga o kamupani, faʻatulagaina o oloa, vaega o tagata faʻatau, faʻataʻitaʻiga maketi, faʻataʻitaʻiga i le va o tupulaga, ma isi. O le mafai ona i ai faʻatauga i luga o auala ma ala i Sepania e le mafai ona tuʻueseese mai. le manatu o le "tutumau, faʻafouina, ma le manuia o tagata faʻatau" latou te tausisia pea.Faatasi ai ma o latou tulaga maualuga, maualuga le tau o le tau ma le faʻavasegaina o oloa, latou te vave tu ese mai le tauvaga o oloa tutusa ma avea ma taʻitaʻi o lenei ituaiga oloa i Sepania.

E tusa ai ma ia, "E leai se galuega sologa lelei i le lalolagi. E ui lava o le matou kamupani ua toeitiiti atoa le sefulufitu tausaga talu ona faavaeina, ae o loo feagai pea ma le tele o faafitauli e pei o tauvaga, sapalai sapalai, ma pisinisi tuputupu ae. Matou te le fefefe i faafitauli ma faigata, ma o loʻo faia pea e le kamupani Suiga ma mea fou, o le mea moni, pe a oʻo mai i le faʻasoaina o le poto masani, ou te manatu pe e te manuia pe toilalo i le amataina o se pisinisi, e tatau ona e faʻamaoni o se uiga taua e tatau ona i ai i le au fai pisinisi o le a fuafua pe manuia le pisinisi i le iuga ma vaai i le vaveao o le manumalo moni.

Fa'atonu le fa'asoaina o aafiaga

E ui lava o lenei asiasiga sa na o sina taimi puupuu, ae na ou mauaina le tele o aogā.O le mafua'aga lea, na fa'amatala fa'apitoa ai e tagata uma o latou manatu ma mea na tutupu e uiga i lenei asiasiga ina ua mae'a le asiasiga.

I le taimi o lenei asiasiga faʻatasi, na maua ai e faatonu mea nei:

Aʻoaʻo tala a tagata faʻavae pisinisi ma aʻoaʻo e uiga i pisinisi

Fa'ata'atia le aganu'u fa'apisinisi ma su'esu'e lona a'afiaga i atina'e fa'apisinisi

Malamalama i le faiga o maketi tau maketi a le kamupani ma le tala o le fa'asologa o oloa

Talanoa pe fa'afefea ona tu'uta'ua kamupani i tauvaga mata'utia o maketi

O tagata fai pisinisi manuia uma e tulaga ese ma e le manaʻomia ona avea i tatou ma se isi, ae e mafai ona tatou aʻoaʻoina mai o latou aafiaga manuia ma nisi o latou uiga sili ona taua.Latou te feagai ma le tele o faʻafitauli ma faigata i tulaga eseese i aso uma, ae latou te le fefefe i faigata.O o latou uiga e vaʻavaʻai saʻo i faʻafitauli ma foia.

E ui ina sa na o sina asiasiga puupuu, ae sa faagaeetia.Ou te faʻamoemoe o tala i tua atu o le a le gata ina manuia ai faatonu, ae faʻamalosia ai foi oe o loʻo faitau i lenei lipoti.O le isi, o le a matou faʻasalalau faʻatalanoaga ma tagata faipisinisi Saina mai soʻo se ituaiga olaga mai lea taimi i lea taimi.Fa'alogo pea.

 


Taimi meli: Nov-06-2023